Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ile Kaş Belediyesi tarafından düzenlenecek 2. Uluslararası Dünya Serbest Dalış Şampiyonası, 2-9 Ekim'de Kaş'ta düzenlenecek

    2. Uluslararası Dünya Serbest Dalış Şampiyonası, 2-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Kaş’ta yapılacak. Şampiyona, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ve Kaş Belediyesi tarafından düzenlenecek. Kaş Belediyesi, şampiyonanın alt yapı hizmetlerinin sponsorluğunu yapacak.

   Bu yıl Türkiye’de 2. düzenlenecek olan Dünya Serbest Dalış Şampiyonası’na, Antalya’nın Kaş İlçesi ev sahipliği yapacak. Şampiyonanın ev sahipliğini yapacak olan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ile, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen arasında şampiyona ile ilgili protokol imzalandı. İnternet yoluyla yapılan protokol ile, Kaş Belediyesi şampiyonada idari, teknik ve alt yapı hizmetlerini verecek.

   Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer konu ile ilgili olarak yaptığı konuşmada”Kaş olarak çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bu yıl turizmde ilan ettiğimiz “Turizmde Kaş, Türkiye’de Kaş Projesi” kapsamında şampiyonaya sponsor olduk. Şampiyonaya, 20 ülkeden yaklaşık 150 ünlü sporcunun katılmasını bekliyoruz. Dalış platformunun kurulması, reklam ve tanıtım hizmetleri, ulaşım ve konaklama hizmetleri, açılış ve ödül törenleri Kaş Belediyesi’nce düzenlenecektir. Kaş İlçesi ve Kaş turizmi için şampiyonanın çok iyi bir tanıtım olacağını düşünüyorum. Çünkü, uluslararası yetkililer tarafından Kaş, en iyi 3. dalış noktası olarak gösteriliyor. Kaş’ın sualtı zenginliğinin tanıtımında şampiyona önemli bir araç olacaktır. Yapılacak canlı yayınlarla, Kaş’taki Serbest Dalış Şampiyonası ve Kaş dünyada birçok kişinin evine konuk olacaktır” dedi.
  
 
 
Editör: TE Bilisim