Antalya’nın Kaş İlçesi Üzümlü Mahallesi’nde imam-hatip olarak görev yapan Ali Tünen, kansere yenik düşerek yaşamını yitirdi. İmam Tünen, dün akşam saatlerinde toprağa verildi. İmam Tünen’in ölümü, Üzümlü Mahallesi’nde ve arkadaşları arasında üzüntüye neden oldu.
 
   Kaş İlçesi’i Üzümlü Mahallesi imam- hatibi Ali Tünen, bir süredir Antalya Eğitim ve Araştırma Hastahanesi’nde kolon kanseri tedavisi görüyordu. Dün sabah yaşamını yitirdi. Kaş Müftüsü Fetullah Yavuz, yakınları ve arkadaşları taarfından hastaneden alınan cenazesi, Konya’ya götürüldü. Konya’nın Ahırlı İlçesi Akkise Mahallesi’nde torağa verildi.
 
  Evli ve üç çocuk babası olan Ali Tüner, 1976 yılında Konya’da doğdu. 15 yıldır imam olarak görev yapıyordu. Bunun son yedi yılını, Kaş İlçesi’nin Üzümlü Mahallesi’nde yaptı. Malatya İnönü Üniversitesi İlahiyat fakültesi mezunu idi.
 
  Kaş Müftüsü Fetullah Yavuz; arkadaşımız duruşu, örnek yaşamı, çalışkanlığı ile camiamızın sevilen birisi idi. Örnek vaazları ile, çalıştığı çevrede çok seviliyordu. Onun ölümü, Diyanet Camiası’nı ve çalıştığı yöre halkını üzüntüye boğdu dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilisim