Ramazan Bayramı tatili, Antalya'nın Kaş İlçesi'nde çifte kutlandı. Kaşlılar, 9 günlük tatil nedeniyle çifte bayram yaptı. 

 Kaşlı turizmci ve esnaf bir yandan Ramazan Bayramı'nı kutlarken, diğer yandan otellerde yüzde 100'e ulaşan doluluk oranıyla moral buldu. Bayramda Kaş Merkez ve Kalkan'daki tüm otellerde doluluklar yüzde 100, Patara'da ise yüzde 80'lere ulaştı. Akşamları ilçedeki lokanta, bar ve eğlence yerleri tatilcilerle doldu taştı. Kaş merkezdeki Akçagerme, Küçük Çakıl, Büyük Çakıl, İnce Boğaz plajları, Kalkan Plajı, Kaputaş ve Patara plajlarına binlerce tatilci akın etti. Dalış okulları, sualtı tutkunlarını dalışa taşıdı. Tüm dalış okulları tam kapasite çalıştı. Limanağzı ve Kekova'ya tur düzenleyen tekneler sürekli sefere çıktı.

 Kaş Turizm Bürosu  yetkilisi Mustafa Aydın, "9 günlük bayram tatili, Kaş ve çevresindeki turizmcilere doping oldu. Sezon başı bozulan moralleri yerine getirdi. Kaş turizmi, tarihi doluluk oranlarından birine ulaştı. Kaş merkezde yer bulamayan tatilcileri, Kalkan ve Patara yöresine yönlendirdik. Dileğimiz, bu doluluk oranının bayram sonrası da sürmesi" dedi.












Editör: TE Bilisim