Antalya’nın Kaş İlçesinde  Memur Sen’e bağlı Federasyon temsilcileri ve yönetim kurullarıyla bir araya gelinerek Kaş Genç Memur Sen yönetimi oluşturuldu.

     Memur Sen İlçe Başkanı Bülent Erduvan Başkanlığında bir araya gelen, Memur Sen Konfederasyonlarına bağlı federasyon temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri, Kaş Genç Memur Sen yönetimini oluşturdular. Akçagerme Turizm Parkta gerçekleştirilen toplantıya Memur Sen İlçe Başkanı Bülent Erduvan ,Genç Memur Sen Kaş İlçe Başkanı Ömer Günay,  Eğitim Bir Sen Kaş İlçe Başkanı Ahmet Albayrak , Memur Sen, Sağlık Sen Kaş İlçe Başkanı Bülent Erduyan, Genç Memur Sen İlçe Başkanı Ömer Günay, Diyanet Sen İlçe Başkanı Mehmet Koca, Eğitim Birsen Kadın Kolları Başkanı Emine Duru katıldılar.
Kaş Genç Memur Sen İlçe Başkanı Ömer Günay toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi;  “ Günümüz dünyasının koşulları, gençleri milli ve manevi yönden yozlaştırmaktadır. Milletimizin insani değerleri gözeten toplumsal sorumluluk üstlenebilen genç nesil içerisinde güç ve gönül birliği sağlayabilen bir gençliğe ihtiyacı var. Medeniyet değerlerimiz gençliğe ve gençlerin yetişmesine her zaman önem vermiştir. Amacımız değerler sendikacılığı yapmaktır.Üretken ve iş ahlakını benimsemiş örnek kamu çalışanları yetişmesine destek olmak amacındayız”dedi.
 
Editör: TE Bilisim