Kaş Kaymakamlığı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Genç Çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kaş Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Genç Çiftçilere yönelik 30 bin TL hibe projesi ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu.
 
Toplantıya İlçe Müdürü Gökhan Göktaş, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Demirtepe, Mahalle Muhtarları ve Çiftçiler katıldılar.
 
 Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda İlçe Müdürü Gökhan Göktaş bir konuşma yaptı. Gökhan Göktaş konuşmasında  ‘’Hayvancılık ve Bitkisel Üretim konularında verilen desteklerde 30.000 Tl’ye kadar hibe verilmektedir.  18-40 yaş arasındaki çiftçiler bu desteklemeden faydalanabilmekte olup son başvuru tarihi 12 Mayıstır. Bu desteklemeden faydalanabilmek için herhangi bir yerde sigortalı çalışıyor olmamak, okuryazar olmak ve örgün eğitime devam ediyor olmamak gibi şartları vardır’’ dedi. Toplantıda ayrıca desteklemeden faydalanabilecek projeler hakkında detaylı bilgi verildi.
 
Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer ise toplantıda yaptığı değerlendirmede,  hafta sonu Tarım Bakanı ile yaptıkları görüşmeden bahsederek, Çiftçi kredilerinin ertelenmesini talep ettiklerini ve çiftçilerin sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşacağını belirtti.
 
Editör: TE Bilisim