KaşBelediyesi'nin projesi kapsamında İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) araçlarında Kaş tanıtımı yapılmaya başladı.

     2016 yılını “Turizmde Kaş Türkiye’de Kaş Yılı” ilan eden Antalya’nın Kaş İlçesi Belediyesi, Kaş’ın tanıtımını İstanbul Deniz Otobüsleri’nde  (İDO) yapmaya başladı. Bu amaçla, 3-4-5 Haziran tarihlerinde yapılacak olan 19. Likya-Kaş Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali için hazırlanan tanıtım filmi, İstanbul Deniz Otobüsleri’nde gösterime başladı.

    Kaş’ın tanıtımı için hazırlanan filmden alınan 42 saniyelik tanıtım filmi, 5 Haziran akşamına kadar İDO otobüslerinde gösterime başladı. 42 saniyelik film spotlarında Kaş’ın havadan görünümü, Kaş’ın turizm mevsiminde gecelerdeki sosyal yaşamı, Kaş yakınlarındaki Patara ve Xanthos antik kentleri, Saklıkent, Demre’deki Myra Antik Kenti, Kalkan ve geçmişte yapılan Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali’nden kesitler yer alıyor.

   Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer yaptığı konuşmada” Turizmde yaşanan durağanlığı aşmak için, yurt içinde tanıtım atağı başlattık. İDO ile yaptığımız protokolla, 42 saniyelik tanıtım filmimiz 16 hatta, 24 deniz otobüsü, 9 hızlı feribot, 18 arabalı vapuruyla 28 noktaya sefere yapan 53 gemide Kaş’ın tanıtım filmi gösterilecek. 5 Haziran akşamına kadar, günde ortalama bir milyon İstanbullu Kaş’ı tanıyacak. Vapurlarda Kaş’ı izleyecek. Bu tanıtımın Kaş2a bu yaz gelecek yerli turist sayısında önemli artış sağlayacağına inanıyorum” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim