Antalya’nın Kaş İlçesi Kaymakamı Bilgihan Bayar İlçenin Trafik düzeninin sağlanmasında gösterdikleri hassasiyet ve başarıdan dolayı Trafik Polis Memuru Engin Bakan , Uzman Jandarma V.Kad. Çvş  Ali Araç’a ve Şoför Esnafı Ramazan Keskin’e plaket vererek kutladı.

 İlçe Kaymakamı Bilgihan Bayar, Kaş İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Hasan Erdoğan , İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin , Kaş Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Mustafa Demirtepe ve Emniyet mensubu personelleri makamında kabul etti. Kaymakam Bayar  ilçede Trafik kurallarının tavizsiz olarak uygulanması için çalışmalar yürütüldüğünü belirterek ,  vatandaşlara güler yüzlü yaklaşım ile hizmet verildiğini belirtti.

Şoför Esnafı Ramazan Keskin trafikteki örnek davranışları, nezaketi , trafik kurallarına uymaya gösterdiği özenden ve trafik cezası olmamasından dolayı Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yılın sürücüsü olarak belirlenirken, Trafik Polis Memuru Engin Bakan görevindeki azim ve çalışkanlığı, vatandaşlar ile kurduğu olumlu iletişimden dolayı  Yılın Trafik Polisi ve Jandarma Trafik görevlisi Uzman Jandarma V.Kad. Çvş  Ali Araç  ise görevindeki azim ve çalışkanlığı ve vatandaşlara yaklaşımlarından dolayı Yılın Jandarma Trafik görevlisi  seçilerek Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar tarafından plaket ile taltif edildiler.



 
Editör: TE Bilisim