Kaş İlçesi merkezi girişinden başlayıp Akçagerme Plajı'na kadar olan sahil yolunda aydınlatma çalışması başlatıldı.

    Antalya’nın Kaş İlçesi’nde, Kaş İlçe Merkezi ana girişinden başlayarak Kaş-Kalkan yolu üzerindeki Akçagerme Plajı Mesire Alanı’na kadar olan sahil yolunda aydınlatma çalışması yapılıyor. Antalya Akdeniz Elektrik EDAŞ ve Kaş Belediyesinin ortak çalışması ile başlatılan aydınlatma çalışmaları kısa sürede tamamlanacak.

     Tugay Enerji tarafından yürütülen aydınlatma çalışmaları kapsamında, sahil bandındaki 4,5 kilometre uzunluğundaki yola toplam 120 aydınlatma direği dikiliyor. Direklerin boyu 10 metre. Bu direklerden 2 tanesi dört ışıklı, 4 tanesi 3 ışıklı, 21 tanesi çift ışıklı kalan 90 tanesi de tek ışıklı olacak. Direkler, orta revüjlere ve yol kenarlarına dikiliyor.

   Çalışmalarla ilgili olarak Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer yaptığı konuşmada”Kaş ana girişinden Akçagerme Plajı Mesire Alanı’na kadar olan 4,5 kilometrelik yolda daha önce genişletme, ağaçlandırma, çiçeklendirme,  kaldırım ve yürüyüş yolları çalışmaları yapıldı. Bu yoldaki aydınlatma çalışmaları da tamamlanmak üzere. Bu çalışmalar tamamlandığında, Kaşlılar ve Kaş’a gelen konuklarımız akşamları ve gece saatlerinde de çok rahat yürüyüş yapabilecekler. Hatta evlerine gece serinliğinde yürüyerek gidebilecekler” dedi.





  
 
Editör: TE Bilisim