Kaş İlçesi'nde tekne turuna çıkan tatilciler, denize girip eğlendi.

 Antalya’nın Kaş İlçesi’nde, Kasım ayının sonuna doğru gelinmesine rağmen yazdan kalma günler yaşanıyor. Kaş İlçesi’ne tatile gelen yerli turistler, denizin ve yüzmenin tadını çıkarıyor.

 Kaş’a, İstanbul’dan tatile gelen bir grup yerli turist, tekne ile yat turuna çıktılar. Tekne, Kaş açıklarındaki Çoban Burnu Koyu’nda mola verdi. Hava sıcaklığının öğle vakti 25 dereceye yükseldiğini, deniz suyu sıcaklığının 23 derece olduğunu,  pırıl pırıl denizi gören tatilciler, şortlarını ve mayolarını giyerek denize atladılar. Nefis havada, yaklaşık bir saat yüzdüler. Denizin tadını çıkardılar. İstanbul’un soğuk havasının ardından, Kaş’ta yazdan kalma bir gün yaşadılar.

 İstanbul’dan Kaş’a tatile gelen Ali Yıldırım yaptığı konuşmada” İstanbul’dan geldik. Hava çok soğuktu. Şu an Kaş’tayız. Hava harika. Deniz harika. Şu an Kasım’ın sonundayız ve yüzmekteyiz. Mükemmel bir ortam. Hepinizi bekliyoruz” dedi.

Kasım’da denizin tadını çıkaran Kadir Bilgin ise yaptığı konuşmada”Biz dün akşam İstanbul’dan geldik. Kaş’a ilk ayak bastığımızda etrafın doğal güzellikleri, denizin berraklığı beni benden aldı açıkçası. Kasım-Aralık ayında olmasına rağmen böyle bir deniz sıcaklığı olsun, temizliği olsun harika” dedi.
  

Editör: TE Bilisim