Antalya’nın Kaş İlçesinde Ramazan Bayramı Kutlaması Belediye Çay Bahçesinde gerçekleştirildi. Bayramlaşma Programına Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, İlçe Garnizon Komutanı Vekili Üsteğmen Şafak Seven, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin temsilcileri, Kamuda görevli personel ile vatandaşlar katıldılar.

Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar Bayramlaşmada yaptığı konuşmasında , “ Ramazan Bayramının Milletimize birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyorum ” dedi.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer de bir konuşma yaparak vatandaşların bayramlarını kutladı. Kocaer şunları söyledi;  “ Üç ay evvel Recep ve Şaban mübarek olsun Allah Ramazan’a ulaştırsın diye dua ediyorduk. Cenab’ı Hak Ramazana ulaştırdı. Bir ay süresince oruçlarımızı tuttuk. Diğer İbadetlerimizi de  yerine getirdik. Bugün bayram havasını hep beraber yaşıyoruz. Bayramın tüm islam aleminde birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum “

Bayramlaşma programı çerçevesinde protokol tarafından İlçede ikamet eden Şehit ve Gazi aileleri ziyaret edilerek bayramları kutlandı.







 
 
Editör: TE Bilisim