Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması Yeşilköy’de başladı. Yeşilköy Ova kavşağı ile Yeşilköy Mezarlığı arasına 2.600 metrelik sıcak asfalt kaplaması gerçekleştiriliyor. Yeşilköy mahallesinde ilk olan sıcak asfalt kaplaması vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

Yapılan çalışmanın Yeşilköy’de bir ilk olduğuna değinen Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, “Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılı sıcak asfalt kaplaması an itibariyle başlamıştır. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin" diye konuştu. 

Yeşilköy mahallesinde Kaş Belediyesinin yatırımları devam ediyor. Kaş Belediyesi  tarafındanç alışmaları başlayan Yeşilköy  Kapalı  Pazarı  ile 2.000 metrekare kapalı pazar alanı  oluşturulacak.  Yeşilköy Kapalı Pazarının  hizmete girmesiyle Kaş’ta ilkin gerçekleşeceğini ve  kapalı  pazarın  diğer  mahallelere de geleceğinin altını çizen Kocaer,” Yeşilköy mahallesine Kaş  Belediyesi olarak yatırımları sürdürmeye ve Yeşilköy’de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. 2.000 metrekarelik kapalı pazarın faaliyete girmesiyle Yeşilköy yüksek standartları yaşayacaktır” diye konuştu.
Yeşilköy mahallesine birçok yatırım müjdesi veren ve en büyük yatırımlardan birinin önümüzdeki sene içerisinde geleceğini vurgulayan Kocaer, “2017 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığının yatırım programına aldığı Yeşilköy Barajının çalışmaları yakın zamanda başlayacaktır. Yeşilköy, önümüzdeki dönemde şantiye yuvası haline gelecektir. Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’ya teşekkür ederiz.” dedi.

Yeşilköy mahallesinin önemli bir kültür varlığı haline gelen, mahalle tiyatrosu grubu olduğunu söyleyen Kocaer," Kaş'ın önemli bir kültür varlığını oluşturan Yeşilköy tiyatro topluluğu için de önümüzdeki dönemde Kültür Merkezi çalışmasına başlayacağız" diye konuştu.Yeşilköy de camii ihtiyacı olduğunu hatırlatan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer yakın zamanda Camii çalışmalarına da başlayacaklarını kaydetti.
 
 
 
Editör: TE Bilisim