CEMİL MERİÇ KÜTÜPHANESİ’NDEN “2. OKUR BULUŞMASI VE PİLAV GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

KONYAALTI'NDA ÇOCUKLARA ÖZEL KUKLA ATÖLYESİ KONYAALTI'NDA ÇOCUKLARA ÖZEL KUKLA ATÖLYESİ

   Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikası’na enerji sağlayan trafo binasını kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kütüphanesi’nin 2. Yaşı,  21 Mayıs Pazar günü 17.00’da ‘Okur Buluşması ve Pilav Günü” etkinliğiyle kutlanacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 2021 yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında gençlere armağan ettiği Cemil Meriç Kütüphanesi 2 yaşında… Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikası’na enerji sağlayan trafo binasını kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kütüphanesi’nin 2. Yaşı  “Okur Buluşması ve Pilav Günü” etkinliğiyle kutlanacak. 2.Okur Buluşması ve Pilav Günü etkinliği, Cemil Meriç Kütüphanesi’nde 21 Mayıs Pazar günü 17.00’da düzenlenecek. Kepez Belediyesi, Cemil Meriç Kütüphanesinin sene-i devriyesinde hem okurları, hem de kitap bağışçılarını bir araya getirecek. Mini müzik dinletilerinin de yer alacağı etkinlikte, konuklara pilav ikramı yapılacak.

Cemil-Meric-Kutuphanesinden-2.-Okur-Bulusmasi-ve-Pilav-Gunu-etkinligi_2Cemil-Meric-Kutuphanesinden-2.-Okur-Bulusmasi-ve-Pilav-Gunu-etkinligi_3

Editör: ADEM AYDIN