Dünya devi Çinli üretici Creality ve Türkiye distribütörü Genix iş birliği ile 3D baskı dünyasında büyük yeniliklere imza atıyor. Dünya çapında 3.5 milyondan fazla kullanıcısı olan firma Türkiye de emin adımlarla ilerliyor.

Creality ve Genix iş birliği ile hazırlanan Ender 3 S1 Pro ve Sonic Pad özel paket ile hızınıza kimse yetişemeyecek

'SAKA' DRON, PİSTLERDEKİ YABANCI CİSİMLERİ TESPİT EDİYOR 'SAKA' DRON, PİSTLERDEKİ YABANCI CİSİMLERİ TESPİT EDİYOR

Creality, 3D baskı teknolojisindeki en son yeniliklerle kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunuyor.Ender-3 S1 Pro ve Sonic Pad ile 3D baskıya farklı bir boyut getirerek, kullanıcıların yaratıcılıklarını sınırların ötesine taşıyacak. Ender 3 S1 Pro kullanıcıların profesyonel kalitede baskılar elde etmesinin yanı sıra hızlanmasını da sağlayacak bir dizi özellik sunuyor.

Creality Sonic Pad ile Creality Ender 3 S1 Pro hızınınızı 3 ila 6 kata kadar arttırın

Yüksek sıcaklıkta baskı kalitesini sürekli sağlamak Creality Ender-3 S1 Pro ile 300°C ye kadar mümkün. Bu sayede, çeşitli filament tipleriyle çalışabilir ve farklı endüstrilerde kullanılan malzemelerde profesyonel sonuçlar sunar.

Sorunsuz filament değişimi

Eşşiz tasarımı ile farklı çeşit filament kullanımına imkân sağlarken, “Çift Dişli Tam Metal Sprite Ekstrüzyon Sistemi“ sayesinde pürüzsüz filament beslemesi sağlar. 80N ekstrüzyon kuvveti, baskı kalitesini artırır ve filament değişimlerini sorunsuz hale getirir. Sonic Pad ile birlikte 3 ila 6 kata kadar hızlanma imkânı sunar.

CR-touch ile otomatik tesviye ayarı

CR-touch otomatik tesviye teknolojisi sayesinde tablanın düzgünlüğünü algılayarak otomatik olarak tesviye ayarlarını gerçekleştirir. Bu, kullanıcıların kurulum sürecini kolaylaştırır ve zaman kazandırır.

4,3 inç LCD ekran sayesinde kullanıcılar için son derece erişilebilir ve kolay kullanılabilir hale getirir. Kullanıcılar, baskı sürecini adım adım yönetebilir ve kontrol edebilir.

%96 önceden yüklenmiş 6 adımlı montaj süreci ile kolay ve hızlı kurulum

Hızlı ve kolay montaj imkânı sunar. %96 önceden yüklenmiş altı adımlı montaj süreci sayesinde, kullanıcılar hızlı ve sorunsuz bir şekilde yazıcıyı kullanıma hazır hale getirerek baskıya zaman kaybetmeden başlar.

Creality, Ender-3 S1 Pro ve Sonic Pad ile 3D baskı dünyasında yeni bir standart belirliyor ve kullanıcıların yaratıcılığını özgürce ifade etmelerine olanak sağlıyor. Creality, Ender-3 S1 Pro ve Sonic Pad’in güçlü özellikleri, profesyonel kullanıcılar ve hobiler için ideal bir 3D yazıcı olmasını sağlıyor.

Editör: ADEM AYDIN