3. KAŞ ULUSLARARASI KISA FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

    T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş Belediyesi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından desteklenen festival, 4-8 Haziran’da gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler, etkinliklere ücretsiz katılabilecek.          

KAŞ CUMA PAZARI’NDA SEBZE VE MEYVE FİYATLARI EL YAKIYOR KAŞ CUMA PAZARI’NDA SEBZE VE MEYVE FİYATLARI EL YAKIYOR

Kaş ilçesinde bu yıl üçüncüsü yapılacak Uluslararası Kısa Film Festivali kapsamında Antik Tiyatro’da film gösterimleri ile çeşitli mekanlarda atölye, panel, keşif turları gibi bir çok başlıkta etkinlikler düzenlenecek ve ücretsiz olacak.

Festivalde finalistleri belirleyen ön jüri üyeleri arasında yönetmen ve yazar Kasım Ördek, oyuncu Kübra Balcan, programcı, dağıtımcı ve sinema yöneticisi Said Aksoy, kurgucu ve yönetmen Tuvana Simin Günay bulunuyor. Ana jüride ise Lanthimos filmlerinin kurgucusu Yorgos Mavropsaridis, dizi oyuncusu Pınar Deniz, yönetmen-yazar Hany Abu-Assad, film yapımcısı Zeynep Santıroğlu Sutherland yer alıyor.

3. Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali, 8 Haziran’da Antik Tiyatro’da ödül ve kapanış töreniyle sona erecek. Festival, 12 ve 13 Haziran’da İstanbul Kadıköy Sineması’nda, 27 Haziran’da  İzmir Karaca Sineması’nda seyirciyle buluşacak.

Editör: ADEM AYDIN