COŞKULU AÇlLlŞ

   CHP Kaş Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını mitinge çevirdiler.

KAŞ CUMA PAZARI’NDA SEBZE VE MEYVE FİYATLARI EL YAKIYOR KAŞ CUMA PAZARI’NDA SEBZE VE MEYVE FİYATLARI EL YAKIYOR

  Kaş Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı. Kaş İlçe merkezinde 15 Temmuz Şehitler Meydanında törenle  açılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, Kaş Belediye Meclis Üyeleri ve adayları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Güreş Takımının ünlü Başpehlivanlarından İsmail Balaban, Turan Balaban Başpehlivanlar, Antalya il ve ilçelerinden gelen vatandaşlar olmak üzere Kaşlı vatandaşlar katıldı. Saat 16:30 açılacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışdan saatler önce 15 Temmuz Şehitler Meydanında kalabalık müzikler eşliğinde eğlendiler. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek ve Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan kalabalık araç konvoyuyla müzikler, marşlar ve davul zurna eşliğinde  ilçenin girişinden Atatürk Bulvarı ve 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar vatandaşların ellerinde meşaleleriyle coşkulu bir kalabalıkla karşılandılar. Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreni 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Tören daha sonra CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı yaptığı açılış konuşmasında;" açılışa gelen tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. 31 Mart Pazar Günü yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyeleri almak için iddialıyız. 31 Mart Pazar Günü bizim bayramımız olacak."dedi.

   Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan açılışta yaptığı konuşmada;"Önce Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkan sayılarımızı arttırarak başlayacağız. Bizlere oy versezseniz suze hizmet vermeyiz diyerek vatandaşları adeta tehdit eden bir iktidar var ama biz ve halkımız  bu tehditlere boyun eğmez ve eğmeceğiz. Herşey Antalya için Kaş için çok güzel olacak. "Diye konuştu.

   Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan da yaptığı konuşmada;" Allah'ın izniyle sizlerin desteğiyle 31 Mart'ta Kaş Belediye Başkanı olacağım. Allah'ın izniyle Mart Ayının 31'inde Kaş'a baharı getireceğiz. İnşallah 1 Nisan'da çok güzel günle uyanacağız."dedi.

   Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek  de yaptığı konuşmada;"Kaştaki halk buluşmamızı mitinge çeviren tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürler, sizin enerjiniz ve heyecanınız bize güç veriyor."Dedi.

   Tören Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelası müzik eşliğinde ve vatandaşların alkışlarıyla kesilerek Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

   Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan açılış töreniyle ilgili olarak yaptığı yaptığı konuşmada;"İl Başkanımız Nail Kamacı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, eski  belediye başkanlarımız ve Kaş İttifakı'nın tüm bileşenlerinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Kaş Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında bulunmanızdan büyük bir mutluluk ve onur duyduk. Miting havasında gerçekleşen bu açılışta, sizlerle bir araya gelerek aydınlık yarınlar için güç birliği yapma fırsatı bulduk. Katılımınız ve destekleriniz için teşekkür eder, birlikte daha güzel günler için çalışmaya devam etme umuduyla selamlarımızı sunarız. İşimiz Gücümüz Kaş!

İşimiz Gücümüz Antalya!."dedi.

Editör: ADEM AYDIN