KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ, “DAHA GÜVENLİ BİR KEPEZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ” KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ, “DAHA GÜVENLİ BİR KEPEZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

    Afyonkarahisar'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli tutuklandı. 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde sokak satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda S.Ç., M.Y., H.Ç. ve E.K. gözaltına alındı. Ev ve araçlarda yapılan aramalarda ise 2 hassas terazi, 32,42 gram sentetik uyuşturucu, 28 uyuşturucu hap, peçeteye emdirilmiş uyuşturucu, ruhsatsız tabanca ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 145 bin TL, 4 bin 450 Euro ve 20 Dolar ele geçirildi. Gözaltına alınan S.Ç. ile M.Y. hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan işlem yapıldı. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen H.Ç. ve E.K. ise tutuklandı.  

DURDURULAN ARAÇTA UYUŞTURUCU ÇIKTI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir başka operasyonda ise uygulama noktasında bir otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 14,4 gram uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Otomobilin sürücüsü O.B.K.'ye 'uyuşturucu madde kullanmak' suçu kapsamında adli işlem yapıldı.

Editör: ADEM AYDIN