Ak Parti Antalya Milletvekili Kaşlı Atay Uslu memleketi Kaş’ta demokrasi nöbetine katıldı.

Ankara'da TBMM’ nde Kamu Alacaklarının Yapılandırılması kanun teklifi yasalaştırma çalışmalarından sonra Antalya'ya gelen Atay Uslu  aynı gece 3 ilçede nöbete destek verdi.Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu memleketi  Kaş ilçesi’ni ziyaret ederek, Cumhuriyet Meydanı’nda nöbet tutan vatandaşlarla bir araya geldi. Önce dev ekranda Cumhurbaşkanımızın canlı açıklamalarını vatandaşlarla izleyen Uslu ardından da konuşma yaptı.

16 TEMMUZ YENİ BİR BAŞLANGIÇ

 Atay Uslu konuşmasında şunları ifade etti: " 15 Temmuz gecesi Büyük Milletimiz adeta tüfeklere, tanklara, helikopterlere, uçaklara iman dolu göğsünü siper etmiştir.  Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın nezih ifadesi ile halkın gücü tankın gücünü yenmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanları dolduran Milletimiz bir kahramanlık destanı yazmış, Demokrasi tarihine yeni bir sayfa eklemiştir. 15 Temmuz gecesi ne kadar karanlıksa, 16 Temmuz Sabahı o kadar aydınlık olmuştur. Bir yandan darbecileri temizleme çalışmaları devam ederken, diğer yandan ekonomi, turizm ve yatırım alanlarında  hayatı normalleştirme çalışmalarımız devam ediyoruz. Bu gece Kaş'ı hareketli gördüm. Turizm Alanında hareketliliği arttırma çalışmalarımız devam edecek. Yatırımların hızlandırılması anlamında çalışmalarımız devam edecek.  Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu darbe teşebbüsünün yurt dışı yansımalarını Türkiye lehine doğru anlatılması için gerekli lobi çalışmalarını yapıyorlar. Rusya ile ilişkilerin normale dönmesi için diplomatik temasları sürdürüyorlar.  Turizm, tarım sektörlerini ve Ülkemizin imajını pozitif yönde etkileyen bu dış politika çalışmaları için Bakanımıza teşekkür ediyoruz"dedi. 

AYNI GECE 3 İLÇEDE NÖBETE DESTEK: KAŞ, DEMRE, FİNİKE
 
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş nöbetinde  sabaha kadar  vatandaşlara  -yöresel bir yiyecek olan - pişi yapıp, ikram eden Kaş'lı kadınlarla sohbet etti, kendilerine teşekkür etti. Atay Uslu Bir süre onlara yardım etti. Ardından Demre ve Finike nöbetlerine katılarak destek verdi. Uslu pazar günü yapılacak Büyük Nöbete kadar ilçe nöbetlerine katılacak. 




Editör: TE Bilisim