AK Parti'den Cumhur İttifakı Adayı Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş seçim çalışmalarına ve gezilerine start verdi.

   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aday Tanıtım programı toplantısında AK Parti'den Cumhur İttifakı Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş olarak açıklanınca ilçede coşkulu bir kalabalıkla karşılanan başkan adayı Mutlu Ulutaş seçim çalışmalarına ve gezilerine hızlı başladı. Başkan Adayı Mutlu Ulutaş, Kaş AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, Milliyetçi Hareket Partisi Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak başta olmak üzere beraberindeki heyetle birlikte Kaş İlçesinin Kınık Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyaretinde vatandaşları cadde, sokak  ve evlerinde, esnafları ise işyerlerinde ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulunarak bir süre sohbet etti.  Çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

   AK Parti'den Cumhur İttifakı Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu yaptığı konuşmada;" Kaş İlçemizin Kınık Mahallesindeki sanayi sitesi, sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Güler yüzlü esnafımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum."Dedi.

KAŞ'IN YANIBAŞINDA İSKELE YAPLIP İMARA AÇTILAR KAŞ'IN YANIBAŞINDA İSKELE YAPLIP İMARA AÇTILAR

Editör: ADEM AYDIN