BHM Otelcilik bünyesinde yer alan Akra Hotels, işyeri kültüründe küresel otorite olan Great Place to Work Turkey tarafından hazırlanan Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2023 listesine tekrar girmeyi başardı. 2022 yılı başında 'Harika Bir İş yeri Sertifikası'na sahip olan Akra Hotels, aynı yıl 'En İyi İşveren 500-1000 Çalışan' kategorisinde Türkiye üçüncülüğünü, 'Kadınlar için Harika İşyerleri' kategorisinde Türkiye ikinciliğini ve 'Avrupa'nın En İyi İşverenleri' listesinde yer alma başarılarını elde etti. Global çapta kurum kültürü ve çalışan deneyimi konusunda otorite olarak kabul edilen Great Place To Work®'ün gerçekleştirdiği analizler ile her yıl açıklanan ve çalışan deneyimi konusunda fark yaratan şirketlerden oluşan Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2023 Listesi açıklandı.

DÜNYA ÇOCUKLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ DÜNYA ÇOCUKLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

   Araştırmaya dahil olan şirketler arasında Akra Hotels ilk adım olarak Great Place To Work® Global standartlarını karşılayarak Great Place To Work® Sertifikası'nı almaya hak kazandı. Bir sonraki aşamada Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2023 listesinde Akra Hotels, 500-1000 çalışan sayısı kategorisinde dördüncü sırada yer alarak Türkiye'nin En İyi İşvereni ünvanının sahibi oldu.

   Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan BHM Grup İnsan Kıymetleri Direktörü İbrahim Hakan Yılmaz, "Emin adımlarla sürdürdüğümüz kurumsal gelişim yolculuğumuzda tüm başarılarımızın kaynağında takımlarımız ve onu oluşturan çalışanlarımız var. İşimizin temeli olan hizmeti ve değeri üreten, misafir memnuniyetinin en önemli unsuru olan çalışanlarımıza verdiğimiz değer gereği Akra Hotels işveren markamızın bir parçası olduklarını onlara hissettirmek ve onların memnuniyetini sağlamak bizim için esastır. İnsan odaklı yaklaşımımızla Akra Hotels'de her çalışanımızı bir yetenek olarak görmek ve onları geleceğe taşımak temel ilkelerimiz arasında yer alır. Çalışanlarımıza önkoşulsuz ve şartsız, gelişim fırsatları sunmak üzere yapılandırılmış programlarımızla geleceğin yönetici ve liderlerini yetiştiriyoruz. İş birliği, etkin iletişim ve takdir kültürü gibi alanlarda sürdürülebilir uygulamalarla çalışan bağlılığını artırmayı hedefliyoruz. Akra Hotels olarak yerel değerlerden güç alan, yenilikçi ve saygın bir şirketler grubu olmayı sürdürebilme vizyonunu ve şirketlerimizde adil, güvenilir ve duyarlı bir çalışma ortamını hayata geçirmemizde başarımızı çalışanlarımızın adanmışlığına ve kültürümüze sahip çıkmalarına borçluyuz. Akra Hotels olarak çalışanlarımızın aklına katkı sağlamaya, kalbine dokunmaya, elinden tutmaya ve daha nice başarılara hep birlikte imza atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: ADEM AYDIN