KAŞ’TA ANNELERE ÖZEL İFTAR
 

 
    Antalya’nın Kaş İlçesinde Annelere özel iftar programı düzenlendi. Programı Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesi ortaklaşa düzenlediler.

  İftar programına Kaymakam Ulaş Akhan, Garnizon Komutanı Yarbay Erçin Birsen, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş,Kamu Kurumlarının Daire Amirleri, Şehit Aileleri, Gaziler ile Vatandaşlar katıldılar.
 
Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan yemek programında  vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “şehit aileleri ve yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına şunu ifade etmek istiyorum,Sizler bu memlekete, bu millete en değerli varlıklarınızı feda ettiniz. Bu nedenle size büyük minnet ve şükran borçluyuz. Ömür boyunca sizi sırtımızda taşısak, size olan minnet borcumuzu ödeyemeyiz. İnşallah bundan sonra da bu tür toplantılar münasebetiyle bir araya geleceğiz. Sizin her türlü sıkıntı ve ihtiyacınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.
 
 
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da yemek programında bir konuşma yaptı. Ulutaş Konuşmasında ; “ Bugün hem Ramazan hem de Anneler Günü. Dolayısıyla tüm annelerimizin Anneler Günü'nü tebrik ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazi ve hayatta olanlara sabır diliyorum. Annelik önemli bir vazife. Evlat yetiştirmek, hayata hazırlamak zor. Tüm annelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 
Editör: TE Bilisim