Antalya Valisi Hulusi Şahin Kaş'ı ziyaret etti.

   Antalya Valisi Hulusi Şahin Kaş ilçesine ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar ile beraber, ilçeye yeni yapılacak olan Kaş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı gerçekleştirildi.

  KALKAN LAMİ BEY CAMİNİN AÇlLlŞl YAPlLDl

  Kaş İlçesinin Kalkan Mahallesi'ndeki Lami Bey Caminin açılışı törenle yapıldı.

KAŞ'TA ÜRETİLEN LAVANTALAR BAŞKAN BÖCEK'E HEDİYE KAŞ'TA ÜRETİLEN LAVANTALAR BAŞKAN BÖCEK'E HEDİYE

  Kaş İlçesinin Kalkan Mahallesi'nde hsyirsever işadamı tarafından yaptırılan daha sonra Kaş Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan caminin açılışı törenle yapıldı.

   Antalya Valisi Hulusi Şahin, eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Kaş İlçe Kaymakamı Tevfik Kumbasar, Kaş Belediye Başkanı ve AK Parti'den Cumhur İttifakı Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, Milliyetçi Hareket Partisi Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu tarafından törenle caminin açılış kurdelası kesildi.

   Kaş İlçesinin Kalkan Mahallesinde bulunan Kalkanlı hayırsever Lami Ünal tarafından yaptırılan ve daha sonra Kaş Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Kalkan Lami Bey Camii’nin açılışı gerçekleştirildi.         

     VALİDEN ZİYARETLER

Antalya Valisi Hulusi Şahin Kaş İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.Kaş İlçesinin Kalkan Mahallesi'ndeki Kalkan Kültür Evi ve Kaş Kaymakamlığı irtibat bürosuna ziyarette bulanan Antalya Valisi Şahin Kınık Sebze ve Meyve Toptancı Hali ile yeni yapılacak olan Kaş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi alanını da ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Editör: ADEM AYDIN