Antalya'lı vatandaşlar, yılın son sabah namazında  Buluştu.

  Vatandaşlar yılın son "Sabah Namazı Buluşması" programına yoğun ilgi gösterdi. Her hafta tarihi Yivli Minare Camii’nde düzenli olarak gerçekleştirilen "Sabah Namazı Buluşması" 2023 yılının son programında da Vali Hulusi Şahin'in katılımıyla ve vatandaşların  yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Programda, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Türkiye 1.'si-Dünya 3.'sü, Hafız Ahmet Yüksel ve Kur'an'ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya 1.'si Hafız Alpcan Çelik Kur'an-ı Kerim ziyafeti sundu, tesbihat getirdi, kasideler okudu. Sabah namazı, ünlü hafızaların imamlığında eda edildi. Yoğunluktan dolayı camiye giremeyen çok sayıda kişi, namazını caminin avlusunda ve dışında kıldı. Camiyi tıklım tıklım dolduran cemaat hafızlara tesbihat ve zikirde eşlik etti.

Buluşmada Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ögke, sabahın seherinde cemaate sohbet etti. Yüzlerce kişinin katılımı ile düzenlenen buluşmalarda eller kahraman Şehitlerimiz ve Filistin için semaya kalktı.

   Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya'nın bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda Şehit düşen mehmetçiklerimiz ve İsrail'in Gazze'deki soykırım ve vahşet sonucu hayatını kaybedenler için ettiği duaya vatandaşlar canı gönülden "Amin." dedi.

ANTALYA'DA OTURMA İZİNLİ YABANCI SAYISI 100 BİNİ GEÇTİ ANTALYA'DA OTURMA İZİNLİ YABANCI SAYISI 100 BİNİ GEÇTİ

   Buluşma, vatandaşlara yapılan çay simit ikramıyla sona erdi.

Editör: ADEM AYDIN