Antalya'da 'Çukur Çetesi' Operasyonu: 43 Şüpheli  Gözaltına Alındı.

Antalya'nın Kemer merkezli 5 ilçesinde düzenlenen operasyonda, 'Çukur Çetesi' olarak adlandırılan suç örgütüne yönelik 43 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin, bir annenin jandarmaya ihbarı sonucu çökertildiği ve suçlarının araç satışı, tefecilik, dolandırıcılık ve mal varlığı aklama gibi suçları içerdiği belirlendi. Operasyon kapsamında çetenin elinde bulunan bungalovlar, banka hesapları, araçlar ve taşınmazlara el konuldu.

Antalya Kemer merkezli 5 ilçede 'Çukur Çetesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 43 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Çetenin, 28 yaşındaki oğlunun borçlarından dolayı intihar etmesi üzerine bir annenin jandarmaya ihbarı ile çökertildiği öğrenildi. Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı'ndan toplam 404 personelin katılımı ile 'Çukur Çetesi'ne yönelik Kemer, Kumluca, Finike, Kaş ve Demre ilçelerinde operasyon düzenlendi. Belirlenen 48 şüpheliden 43'ü yakalanarak, gözaltına alındı.

PİYASANIN ÇOK ÜSTÜNDE FAİZLİ ARAÇ SATIŞI

FETHİYE AÇIKLARINDA BOTLARI BATMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAK GÖÇMENLER KURTARILDI, 3 KAYIP ARANIYOR FETHİYE AÇIKLARINDA BOTLARI BATMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAK GÖÇMENLER KURTARILDI, 3 KAYIP ARANIYOR

   Şüphelilerin 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'tefecilik', 'nitelikli yağma', 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlarını silahlı olarak işledikleri belirlendi. Operasyon kapsamında suçtan elde edilen 81'i şirket olmak üzere bungalovların olduğu tatil sitesi, banka hesapları, 208 araç ve 185 taşınmaza el konuldu. Şüphelilerin çoğunun ilçelerde galericilik yaptığı, piyasa değerinin çok üstünde fiyatlara faizli araç sattıkları saptandı.

Editör: ADEM AYDIN