Avukat İsmail Gökçe İYİ Parti'den Kaş Belediye Başkan Adayı oldu.

  Türkiye Yerel Yönetimler Antalya İl Başkanı ve Kaş Kent Konseyi Başkanı Avukat İsmail Gökçe İYİ Parti'nin Kaş Belediye Başkan Adayı oldu.

KAŞ DOĞANTAŞ MAHALLESİ HlDlRELLEZ ŞENLİĞİ VE SOSYAL ALAN AÇlLlŞl KAŞ DOĞANTAŞ MAHALLESİ HlDlRELLEZ ŞENLİĞİ VE SOSYAL ALAN AÇlLlŞl

   İYİ Parti Kaş Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Gökçe Kaş Belediye Başkan Adaylılığıyla ilgili olarak yaptığı basın açıklamada;' Saygıdeğer Kaşlı hemşehrilerim sizleri sevgi, saygı ve en kalbi duygularımla selamlıyorum. Değerli Kaş halkı bilindiği gibi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler kapsamında Kaş halkı İki seçeneğe mahkum edilmiştir.

Demokrasi kapsamında dahil karşılığı olmayan bu durumda Kaş ilçemizin 54 Mahallesi ve 64 bin 14 seçmeni yalnız bırakılmıştır. Bu durum seçmenimizi rahatsız ettiği gibi bizleride rahatsız etmiştir. Bu süreçte kendi adımıza insiyatif alarak, vatandaşımıza alternatif bir yol olarak seçim meydanlarımızdaki yerimizi doldurduracağımız kuşkusuzdur. 2024 31 Mart Yerel Seçimleri Kapsamında yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde “İYİ Parti Kaş Belediye Başkan Adaylığımı” basın açıklamasıyla kamuoyu ile paylaşıyorum. İYİ Belediyecilik kapsamında çiftçisinden, turizmcisine Kaş İlçemizin 54 Mahallesini daha yaşanılabilir hale getirmek için, siz değerli vatandaşlarımızın karşısına çıkmaktan onur ve gurur duyuyorum. Çıktığımız bu yolda siz değerli hemşehrilerimize inancımız tamdır. Ekip arkadaşlarımızın tanıtımını ve projelerimizi yarından İtibaren kamuoyu İle paylaşacağız. Allah utandırmasın diyor ve tüm kalbi duygularımla sizleri tekrardan selamlıyorum."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN