Antalya'nın Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde GSM firmalarının baz istasyonlarına ait bakır kabloları çalan E.U., yakalanarak tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği görevlileri, Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde değişik tarihlerde GSM firmalarının baz istasyonlarına ait bakır kablolarının çalınması üzerine çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarının meydana geldiği bölgelerde bulunan çok sayıda güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, şüphelinin eşkal bilgileri tespit edildi. Şüphelinin açık kimlik bilgilerinin tespitine yönelik Türkiye geneli diğer illerle irtibata geçildi. Yapılan araştırmalarda şüphelinin E.U. olduğu, farklı illerde benzer yöntemlerle hırsızlık eylemlerine karıştığı, hırsızlık eylemleri esnasında fark edilmemek için iletişim operatörü görevlisi gibi giyinerek kendini gizlediği tespit edildi.

HAYVANAT BAHÇESİNDE YENİ YAVRU SEVİNCİ HAYVANAT BAHÇESİNDE YENİ YAVRU SEVİNCİ

E.U., çalıntı bakır kablolar ve suç işlemekte kullanılan aletlerle birlikte yakalandı. E.U., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Editör: ADEM AYDIN