Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Kaş İlçesi bağlı Gelemiş Mahallesinin dünyaca ünlü antik şehri Patara’yı ziyaret etti.

AKŞEHİR SPORLA 1-1 BERABERE KALAN  KAŞ KINIK SPOR MADDİ DESTEK İSTİYOR AKŞEHİR SPORLA 1-1 BERABERE KALAN  KAŞ KINIK SPOR MADDİ DESTEK İSTİYOR

   Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Kumluova Karadere Patara plajında da incelemelerde bulundu ve şunları söyledi; “ Patara plajının turizmle buluşması gerekiyor. Bu iş planlamayla ilgili. Bu konuda hükümetinde devreye girmesi lazım. Bu konuyu masaya yatıracağız. Plajda vatandaşlarımızın faydalanabileceği bir tesisle işe başlayacağız. Plaja gidip oturmak vatandaşımızın hakkı. O plajın sahibi halktır. Denize girmek, güneşlenmek buradaki vatandaşlarımızın hakkıdır. Oranın yolunu da yapacağız. Bunu Muğla Valimiz ile görüşeceğim. Vatandaşımızın lehine olduğu için kabul edeceğini inanıyorum. Kendisinden de destek isteyeceğim. Seydikemer halkının da desteğiyle, daha güçlü ve daha güzel bir Seydikemer inşa edeceğiz. Hedefimiz, Muğla genelinde olduğu gibi Seydikemer'de de vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak" dedi.

Editör: ADEM AYDIN