Başkan Köleoğlu, Ramazan etkinlikleri kapsamında 41 mahallede iftar yemekleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Kumluca halkının yoğun katılım gösterdiği ve Ramazan ayının maneviyatının, birlik ve beraberliğinin yaşandığı iftar yemeği bu akşam Çayiçi, Karacaören ve Yeni Kışla Mahalleleri içinKarabük Etkinlik Alanında gerçekleşti.

Aşevinde Hazırlanan Yemeklerle İftar Yemeği Gerçekleşti

Başkan Köleoğlu:’’ Ramazan’ı Şerif programlarımız kapsamında düzenlediğimiz iftar yemeğine hoş geldiniz. Davetimize icabet ettiğiniz için Kumluca Belediyesi olarak minnetlerimi aktarmak istiyorum. Belediyemizin emekleriyle kurulan Aşevimizin yemek ikramını takdim ediyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.’’

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ, “DAHA GÜVENLİ BİR KEPEZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ” KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ, “DAHA GÜVENLİ BİR KEPEZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Büyük Ailemizin İhtiyaçları Doğrultusunda Çok Önemli Projeler Gerçekleştirdik

Başkan Köleoğlu: ‘’Kumluca Belediyesi olarak kurmuş olduğumuz Aşevimizin yemek ikramını gerçekleştiriyoruz. Kumluca Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımızın her türlü sorununa karşı her zaman yanlarında olmuştur. Aşevimizle, 10.000 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği ve bütün köylerimizde ihtiyaç sahibi büyük ailemize ulaştığımız bir sistemi hayata geçirdik. Evde Sağlık ve Ambulans Hizmetimizle bütün ihtiyaç sahibi halkımıza ulaşarak sağlık ve bakım ihtiyaçlarını karşıladık ve nakil işlemlerini gerçekleştirdik. Mahalle Şenliklerimizle mahalle ekonomilerimize katkı sağladık. Parke Bordür Tesisimizle ilçemizin ihtiyacı olan malzemeleri karşılayacağız.’’ dedi.

Editör: ADEM AYDIN