AEDAŞ’IN VERİLERİNE GÖRE 19, 22 VE 23 TEMMUZ TARİHLERİNDE ELEKTRİK TÜKETİMİ ZİRVEYİ GÖRDÜ AEDAŞ’IN VERİLERİNE GÖRE 19, 22 VE 23 TEMMUZ TARİHLERİNDE ELEKTRİK TÜKETİMİ ZİRVEYİ GÖRDÜ

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni yıl dolayısıyla ilçedeki hastanelerde sağlıkçıları ve yatan hastaları ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de yeni yıllarını kutladı. 

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Devlet Hastanesi ile iki özel hastanedeki hasta vatandaşlarla, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı ve çalışmalarında kolaylık diledi. Kemer Devlet Hastanesi'nde yatan hasta bir vatandaş ile sohbet ettiği sırada cüzdanından Başkan Topaloğlu'nun fotoğrafını çıkarması duygu dolu anlara neden oldu. 

Hasta vatandaş, Başkan Topaloğlu'nun ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirterek, “Eşim hayattayken Kuzdere Mahallesindeki evimizde bizi ziyaret eden tek kişi sizdiniz. O gün bana fotoğrafınızı vermiştiniz. Eşimi kaybettim. Yapayalnız kaldım. Yıllardır size olan sevgimi o fotoğrafı cüzdanımda taşıyarak gösteriyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Allah sizden razı olsun" dedi. 

Başkan Topaloğlu, yeni yıl öncesinde ilçede bulunan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirterek, “Yeni bir yıla girerken, hastalarımızı ve sağlık çalışanlarını unutmayalım dedik ve hasta vatandaşlarımızı, yakınlarını ve sağlık çalışanlarını ziyaret ettik. Hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de yeni yıllarını kutladık. Yeni yılda herkese sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" diye konuştu.

Başkan Topaloğlu, Liman Caddesi'nde bulunan polis merkezindeki polisleri de ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 

Editör: ADEM AYDIN