Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekiliği seçimi için Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda 1326 nolu sandıkta oyunu kullandı. Başkan Tütüncü, oy kullanmaya eşi Dr. Ayşe Tütüncü ve kızı Zeynep ile birlikte geldi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekiliği seçimi için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Oy kullanmaya eşi Dr. Ayşe Tütüncü ve kızı Zeynep ile birlikte gelen Başkan Tütüncü, okul girişinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oy kullanacağı sınıfa doğru giderken vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti, sandık görevlilerine de kolaylıklar diledi.   Başkan Tütüncü, eşi  Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte 1326 nolu sandıkta oyunu kullandı. Sandığa oyunu atarken Başkan Tütüncü, “Ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “ dedi.

   ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

   Oy kullanma işleminin bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Her seçim bir demokrasi şöleni. Bizde geldik, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Oy pusulamızı zarfın içine koyup sandığa attık. İnşallah akşam sandıklar açılınca milli irade, halkımızın iradesi tecilli edecek. Ben herşeyden önce bu seçimin ülkemiz, milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tabi en önemli mesele şu; sel gider kumu kalır. Biz hep birbirimizin yüzüne bakmaya devam edeceğiz. Aynı yollarda yürümeye, aynı sokaklarda, caddelerde yürümeye devam edeceğiz. Siyasi kampanyaların vatandaşların gönüllerini, kalplerini birbirinden ayırması, ayrıştırması değil, tam tersine sevgi üreten bir kampanya olsun diye hep söyledik. Sevgimizi, saygımızı, toplumsal birliğimizi beraberliğimizi muhafaza edelim. Bugün neticelenecek bu seçimlerde milli iradenin oluşumuna katkı sağlasın, Ülkemiz için hayırlı olsun. “ diye konuştu.

MEMUR MAAŞI 22 BİN LİRA, KİRA 15 BİN LİRA MEMUR MAAŞI 22 BİN LİRA, KİRA 15 BİN LİRA

Editör: ADEM AYDIN