ELMALI KÖYLÜMÜZÜN YANINDAYIZ ELMALI KÖYLÜMÜZÜN YANINDAYIZ

  BAŞKAN BÖCEK, İFTARINI ESNAF SOFRASINDA YAPTI

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Konyaaltı'nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı boyunca girmedik dükkan, sıkılmadık el bırakmayan Başkan Böcek, vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Başkan Böcek, iftarını da esnaf sofrasında yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan ve CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ile Konyaaltı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki esnafı ziyaret etti. Dükkanları tek tek gezerek esnafa hayırlı ramazanlar ve hayırlı işler dileyen Başkan Böcek, yolda yürürken de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. “Konyaaltı'mızın sevecen, samimi, sıcakkanlı insanlarıyla bir araya gelerek enerji depoladık" diyen Başkan Böcek, Konyaaltı'nda seçim çalışması yapan CHP'li kadınlar ve gençlerin olduğu standa da uğradı. 'Herkesin başkanı Muhittin Böcek' ve '5 yıl daha' sloganları ile karşılanan Başkan Böcek stantta hatıra fotoğrafı çektirdi.

AESOB'UN İFTARINA KATILDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, esnaf ziyaretinin ardından iftarını da esnaf sofrasında yaptı. Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde, Vali Hulusi Şahin, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, kurum, kuruluş, oda ve siyasi parti temsilciyeriyle bir araya gelen Başkan Böcek, birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti. 105 bin üyesi olan AESOB'a teşekkür eden Başkan Böcek, her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi. Böcek, iftara katılan tüm siyasi partilere de seçim sürecinde başarılar diledi.

 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ATATÜRK SPOR SALONU’NDA İFTAR SOFRASI KURDU

  Antalya Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın arttığı artığı Ramazan ayı boyunca Atatürk Spor Salonu’nda iftar saatinde vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulunuyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın arttığı Ramazan ayında Antalya’nın farklı noktalarında sıcak yemek dağıtıyor. Büyükşehir Belediyesi, Karaalioğlu Parkı İçi Atatürk Spor Salonu’nda Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar saatinde sıcak yemek ikramında bulunuyor. Atatürk Spor Salonu’nda her gün 1200 kişilik yemek dağıtılıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofralarında her gün 4 çeşit yemek ikram ediliyor.

ALANYA VE MANAVGAT’TA İFTAR SOFRASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ayrıca Ramazan ayı boyunca Manavgat ve Alanya’da da vatandaşlara iftar sofrası kuruyor. Alanya Nüfus Müdürlüğü karşısındaki Hacımemişler Camii önü ve Manavgat Sarılar Mahallesi Ece Düğün Salonu’nda her akşam vatandaşlara sıcak yemek ikramı yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi deher gün Antalya’nın farklı mahallelerinde sıcak yemek dağıtıyor.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE ENVER ÇATAL SAHNE ALDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan’da Karaalioğlu Parkı içerisinde düzenlediği Ramazan etkinlikleriyle Ramazan nostaljisi yaşatıyor. Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Enver Çatal, Antalyalılarda buluştu. Enver Çatal, söylediği türkülerle vatandaşlara keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı.

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞIN İFTAR SOFRASINA DESTEK OLUYOR

   Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayında dayanışmayı artırıyor. Ramazan’ın 3. gününde de Büyükşehir ekipleri Kepez Aydoğmuş Mahallesi’nde iftar öncesi vatandaşlara sıcak yemek ikram etti. Alanya’da kurulan iftar çadırı da vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, paylaşmanın ve dayanışmanın önemini vurgulayarak Ramazan ayında kent merkezindeki mahallelerde iftar yemeği dağıtımını sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Mobil Aşevi, Kepez İlçesi Aydoğmuş Mahallesi’nde iftar öncesi gerçekleştirilen yemek dağıtımında, 1500 kişiye dört çeşit yemek ikram edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi, Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde iftar öncesi yemek dağıtımlarına devam edecek.

ALANYA’DA İFTAR ÇADIRI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Ramazan ayı nedeniyle ilçelerde de iftar yemeği ikramında bulunan Büyükşehir Belediyesi iftar çadırları da yoğun ilgi görüyor. Büyükşehir Belediyesi, Alanya Nüfus Müdürlüğü karşısındaki Hacımemişler Camii önündeki alanda her akşam vatandaşlara sıcak yemek ikramı yapılıyor. Ramazan’ın ilk üç günü Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrasından binlerce vatandaş yararlandı. İftar sofrası Ramazan ayı boyunca tüm vatandaşlara açık olacak. 

Editör: ADEM AYDIN