ÇAMYUVA TURİZM BULVARI'NDA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI 

ANTALYA'DA NEM ORANI YÜZDE 88’E ULAŞTI, KENTİ NEM BULUTLARI KAPLADI ANTALYA'DA NEM ORANI YÜZDE 88’E ULAŞTI, KENTİ NEM BULUTLARI KAPLADI

   Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer'e bağlı Çamyuva Mahallesi'nin en işlek yerlerinden olan Turizm Bulvarı'nda alt ve üst yapı çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor. Belediye ekipleri, Turizm Bulvarı üzerinde bozulan ve tahrip olan yerlerin onarımından sonra asfaltlama çalışmalarına başladı. Bulvar üzerinde yaklaşık 800 metrelik yolda 11000 metrekare asfalt çalışması, 2,75 metre genişliğinde 4 bin 400 metrekare kaldırım, çift konsollu 22 adet aydınlatma direği, 44 adet aydınlatma armatürü, 800 metre yağmur suyu drenaj hattı ve 60 adet baca, 1600 metre beton kalıp çiçeklik, 2 bin 200 metre yeşil alan çalışması yapılacağı belirtildi. 

hdbthdnıo (7)

    Yeşil alanların, çiçek, yer örtücü ve görüşü engellemeyecek şekilde oya ağaçları ile düzenleneceği öğrenildi. İleriye dönük olarak sulama sistemi ana hattının da döşendiği bölgede, sulamaların otomatik damlama sulama şekline olacağı belirtildi. Kuru peyzaj çalışmaları kapsamında ise renkli dolamit taşlar ve kiremit irmiğinin kullanılacağı kaydedildi.   

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Çamyuva Mahallesi'nin en işlek yerinden olan Turizm Bulvarı'da çalışmalarımız devam ediyor. Alt ve üst yapı çalışmalarımız kapsamında asfaltlama işlemleri başladı ve tamamlanmak üzere. Orta refüjde de belediye ekiplerimiz hummalı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Turizm Bulvarı'nı, aydınlatmaları, yağmur suyu drenaj hatları, yeşil alanlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşturuyoruz. Kemerimizin tüm mahallelerinin her karışında hizmet etmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günkü heyecanla ve azimle çalışacağız. Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

hdbthdnıo (10)

Editör: ADEM AYDIN