Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında birçok üyesi yerleşik yabancılardan oluşan Uluslararası Dostluk Korosu “Choro Canzonetta” Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda şef İsabel Ergül yönetiminde muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) ile Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneği işbirliği ile gerçekleşen konserde, Antalya, Şair, Ozan, Yazar, Ressam ve Bestekarlar Derneği (ANŞOYAD) Derneği Başkanı Şükrü Erciyesoğlu, Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Kürşat Çavuşoğlu, Irak Akdeniz ve İslam ülkeleri İş İnsanları Derneği ve Tüm Hataylılar ve Hatay Dostları Derneği (TÜMHATAYDER) Genel Başkanı Hikmet Kenan Yozgatlı, İran ve Komşu Ülkeler Dostluk Derneği Başkanı Suzan Hariri, Teke Yöresi Avşar Yörükleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dilber Köse, Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) ile Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneği Genel Başkanı Güldane Kaya Kaçar,  üniversite öğrencisi çocuklara karşılıksız burs imkanı, ihtiyaç sahipleri için yüzlerce tekerlekli sandalye, hasta yatağı, gıda paketleri, market çekleri, kıyafet, eşya yardımları ve deprem bölgesine yardım ve depremzedelere destek için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM  FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM  FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

TU8P

Koro, izleyenlere Almanca, İngilizce ve Türkçe şarkılarla neşeli, keyifli anlar yaşattı. Koro şefi İsabel Ergül, salonu dolduran izleyicilere teşekkür etti, "Tüm dünyaya barış olsun" dileğinde bulundu.

Konser sonunda izleyiciler koro üyelerini uzun süre alkışladı. Konser koro üyelerine teşekkür belgesi, plaket ve çiçek takdimi ile son buldu.

345868646_2165125477005061_5245398838457869039_n

Editör: ADEM AYDIN