CHP Demre Belediye Başkan Adayı Duran Coşkulu karşılandı.

Ac30Dbc0 29C9 47A3 88A5 D08996Bfb338

CHP Demre Belediye Başkan Adayı Fahri Duran PM tarafından isminin açıklanmasından dolayı CHP ilçe Teşkilatında adım attığı her yerde büyük bir coşkuyla karşılandı.

44F8E0B1 73A2 44Cf 9D2B C6B5Ac3Efe8B

CHP Demre İlçe Başkanlığında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Adayı Fahri Duran İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Hakan Caner,  Demre Belediye Başkan Aday Adayları ve partililer tarafından sevgi seline tutuldu. Demre CHP Belediye Başkan Adayı Fahri Duran”  Sizlere her ne kadar teşekkür etsem az gelir. Aylardır siyasi kulis çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Kimseyi kırmadan incitmeden, bu soğuk akşamında parti binamıza gelerek bizlere destek olan, gönüllerimiz alan siz partili partisiz tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Aday adayı arkadaşlarımızda  adaylık sürecinde hep birlikte olduk. Şu anda buradalar bu demektir ki, zen ben yok. Biz davamız için varızdır. Kendilerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Demre’nin bir evladı olarak Demre’ye hizmet etmek için sabırsızlanıyorum. Kısa zaman içinde Meclis üyesi arkadaşlarımız ile karşınıza çıkacağız. Projelerimizi hazırlayıp hayata geçirilmesi için, sizin desteklerinizi bekliyoruz. Allah yar ve yardımcınızı olsun.” Diye konuştu.

AEDAŞ’IN VERİLERİNE GÖRE 19, 22 VE 23 TEMMUZ TARİHLERİNDE ELEKTRİK TÜKETİMİ ZİRVEYİ GÖRDÜ AEDAŞ’IN VERİLERİNE GÖRE 19, 22 VE 23 TEMMUZ TARİHLERİNDE ELEKTRİK TÜKETİMİ ZİRVEYİ GÖRDÜ

6919Cd33 7523 41Cd B422 59F8Ea27Ef0A

Demre CHP ilçe Başkanı Mete Hakan Caner”  Mevcut Belediye Başkanımız Gülsüm Cenzi Başkanımız aday olmayacağından dolayı 3 aday adayı abilemiriz vardı. Bunlardan Fahri Duran ağabeyimiz. Parti Meclisi tarafından aday adayı olarak gösterilmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz. En kıza zaman için de çalışmalara başlayacağız. Bizim bir saniye  durmak gibi bir vaktimiz yok.Demre için hayırlı olsun.” Diye konuştu.

Editör: ADEM AYDIN