CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan ilçedeki turizm işletmecilerle biraraya geldi.

   Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan seçim çalışmaları gezi ve ziyaretleri kapsamında ilçe merkezinde turizm işletmecileriyle biraraya gelerek ilçenin turizm sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştular.

FRENK İNCİRİ GEÇİM KAYNAĞI FRENK İNCİRİ GEÇİM KAYNAĞI

 Bugün gerçekleştirilen toplantıda Kaş'ın önemli paydaşları bir araya geldi. Oda başkanlarımız ve esnaflarımızdan, turizmcilerimize, iş insanlarımızdan yerel halkımıza kadar her kesimden temsilcilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda önemli konular ele alındı.

 Toplantıya CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, Belediye Meclis Üyeleri ve adayları, CHP Kaş İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Ustaer, turizm işletmecileri ve vatandaşlar katıldı.

   Toplantıda ilçenin imar sorunlarından başlayarak, turizmin canlandırılması gerekliliği, deniz kirliliği, trafik yoğunluğu ve yolların düzensizliği gibi birçok konu masaya yatırıldı. Özellikle sanayi konusunda 10 yıldır süregelen mücadele ve gelişimdeki yetersizlikler vurgulandı. Katılımcılar arasında dile getirilen önemli talepler arasında yaşlılara yönelik bir bakım evi, engelli platformu oluşturulması, spor faaliyetlerinin artırılması, deniz feneri bölgesinin turistik olarak değerlendirilmesi ve koruma bandının oluşturulması gibi konular öne çıktı. Toplantıda ayrıca, madde bağımlılığı gibi önemli bir sorun da toplantıda detaylı olarak ele alındı. Bu toplantıda gündeme gelen konuların çözümü için birlikte çalışma kararı alındı ve ilgili kurumlarla iş birliği içinde hareket etme sözü verildi. İşimiz Gücümüz Kaş.

Editör: ADEM AYDIN