ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN İKİ ÖNEMLİ PROTOKOL ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN İKİ ÖNEMLİ PROTOKOL

ETUDOSK Derneği öncülüğünde bu yıl 27'ncisi düzenlenen Dağcılık Şenliği'ne Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran, AFAD Gönüllüleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Bilir, Eğirdir Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Çelebioğlu, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda dağcının yanı sıra doğaseverler katıldı. Dağcıların ilk ve ikinci günlerde zaman zaman sağanakla karşılaştığı şenlik, Dedegöl Dağı zirvesine tırmanışla sona erdi.

4b45f449d813a96604f904bfcfda6282

   ETUDOSK Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Sinap, "Gerçekten çok güzel bir atmosferimiz var, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Tüm doğa severlerimiz bir şekilde buraya toplandı. Yurt dışından gelen sporcularımız var, yaklaşık 45 spor kulübü burada. Önümüzdeki yıllarda daha çok katılımla şenliğimizi devam ettireceğiz" dedi.

   ETUDOSK Başkanı Durmuş Uçgun, "Gençlik Haftası çerçevesinde bu yıl düzenlediğimiz 27. Dağcılık Şenliğimizi hava durumu etkiledi, fakat bir şeyi değiştirmedi, çünkü dağcıları etkilemiyor. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AFAD Gönüllüleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Bilir, "Eğirdir'de düzenlenen etkinliğe bu yıl ilk defa katılıyoruz, çok mükemmel bir çalışma ve hazırlık var. Dedegöl'ü tüm Türkiye değil tüm dünyanın tanıması gerekiyor" dedi.

   EĞİRDİR'DE DAĞCILIK ŞENLİĞİ YAPILDI

Editör: ADEM AYDIN