Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Kepez, Aksu, Döşemealtı ve Kemer İlçelerinin Fen Lisesi öğrencilerini misafir ederek ağırladı.

  Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuk edilerek ağırlanan Kepez, Aksu, Döşemealtı ve Kemer İlçelerinin Fen Lisesi Okulu öğrencilerine Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan tarafından ilçenin antik, tarihi, turistik yerleri, mekanları gezdirildi. Daha sonra konuklara Kekova tekne turu düzenlendi.

CHP ANTALYA İL BAŞKANI NAİL KAMACI: “GÖREVİMİZ BELEDİYE YÖNETİMLERİNE DESTEK OLMAK” CHP ANTALYA İL BAŞKANI NAİL KAMACI: “GÖREVİMİZ BELEDİYE YÖNETİMLERİNE DESTEK OLMAK”

   Demre Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan yaptığı konuşmada;"Bugün Antalya Valiliğimiz, Antalya Deniz Ticareti Odası Başkanlığı, Demre Kaymakamlığımız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü himayelerinde Kepez, Aksu, Döşemealtı ve Kemer İlçelerinde bulunan Fen Lisesi öğrencilerini ilçemizde misafir ettik. Öğrencilerimize Antik ve Tarihi mekânları gezdirip, Kekova Tekne Turuna çıkardık. Öğrencilerimize bu imkanın sunulmasında katkı veren Demre Deniz Taşımacıları Koparatifine, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Spor Müdürlüğümüz personellerine teşekkür ederim."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN