DÜDEN ŞELALESİ PAZARTESİ GÜNÜ ZİYARETE KAPALI OLACAK DÜDEN ŞELALESİ PAZARTESİ GÜNÜ ZİYARETE KAPALI OLACAK

   Demre Kaymakamı ve Milli Eğitim Müdürü tarafından 4.Ölçme ve Kazanım Değerlendirme Sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
   Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan tarafından 4. Ölçme ve Kazanım Değerlendirme Sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Demre Eğitim ve Hizmet Vakfı işbirliğiyle ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm Ortaokul öğrencilerinin katıldığı sınavda başarılı olarak dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve başarı belgeleri Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Demre Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan tarafından verildi.
   Demre Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan yaptığı konuşmada;" Müdürlüğümüz ile DEMVAK (Demre Eğitim ve Hizmet Vakfına) işbirliği ile ilçemiz tüm ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz 4. Ölçme ve Kazanım Değerlendirme Sınavında dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini ve başarı belgelerini İlçe Kaymakamımız Sayın Onur Şatıroğlu ile birlikte takdim ettik. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşması için tüm öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimiz ile gayretle çalışıyoruz."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN