Cumhuriyet’in 100. yılındaCumhuriyetinKızlarıprojesiyleTürkiye'nin her köşesindengelen ve dahaöncehiçdenizlebuluşmamışkadınlarıyelkenyarışlarınahazırlayanKotex Türkiye, projeyibirbelgeselhalinegetirdi. Kadınlarındenizleri, rüzgarları, önyargılarıhepbirlikteaşmasınınhikayesinikonuedinen "Denizde 100 Kadın" belgeselfilminin ilk gösterimi, Feriye’dedüzenlenenlansmandayapıldı.Melisa Sözen’insunumuylagerçekleşenlansmana, belgeselinbaşkahramanıkadınlarınyanısırabirbirindenünlüisimlerkatıldı. 

https://www.youtube.com/watch?v=hJ0Uqhv49L0

Hayalin ve umudun hikayesini anlatan bir belgesel

#İsterseYapar diyen Kotex Türkiye’nin Cumhuriyetimizin 100. yılında hayata geçirdiği Cumhuriyetin Kızları projesi, kadınların başarılarıyla ses getirdi. Projeninbirparçasıolan 100 kadın, GelecekİçinYelkenAçıyoruzekibinekatılarakdenizlebuluştu; yarışlarakatıldı, denizleriaştı, ödüllereulaştı. Kotex, buumuthikayesiniherkesöğrensindiyeprojeyibirbelgeselhalinegetirdi. "Denizde 100 Kadın" isminitaşıyanbelgesel, ilk kezKotex’inevsahipliğiyaptığılansmandagösterildi. Pekçokünlüisminkatıldığıetkinliktekonuklar, Türkiye’nindörtbirköşesindengelipdenizdebaşarıhikayeleriyazankadınlarınilhamvericiyolculuklarınatanıklıketti.

"Denizde 100 Kadın" filmi, Blu TV ve KotexYouTube kanalında yayına girdi

Mor ve Ötesi’nin “Hayalin, umudumolsun. İstersenyaparsın” diyerek söz ve müziğiyle katkıda bulunduğu,kadınların azim ve başarı hikayelerini konu edinen filmin seslendirmesini de Melisa Sözen üstlendi.Kadınların önyargıları birlikte aşmasının hikayesini konu edinen “Denizde 100 Kadın” belgeseli, Blu TV ve KotexYouTube kanalında izleyiciyle buluştu.

Kimberly–Clark Türkiye

1872 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan Kimberly-Clark bugün dünya çapında 53 bini aşkın çalışanı ile 37 ülkede üretim ve 150 ülkede satış faaliyetlerini yürütmektedir. Rekabet ettiği pazarlarda 8 tüketici ürün kategorisinden 5’inin yaratıcısı olan Kimberly-Clark markaları her gün 1,3 milyar insana ulaşmaktadır. Türkiye faaliyetlerine 2005 yılında başlayan Kimberly-Clark tüketicilerine; Kotex, Kleenex ve Depend markaları ile hizmet vermektedir.

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ, “DAHA GÜVENLİ BİR KEPEZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ” KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ, “DAHA GÜVENLİ BİR KEPEZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Editör: ADEM AYDIN