BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA ÜCRETSİZ DESTEK BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA ÜCRETSİZ DESTEK

   Hayatını kaybeden duayyen gazetecilerden Ahmet Acar Demre'de son yolculuğuna uğurlandı.

   Uzun zamandır kanser hastalığıyla mücadele eden usta gazeteci Ahmet Acar Antalya'da hastanede hayatını kaybedince Demre'de Cumhuriyet Meydanı'nda duayyen  gazetecilerden Ahmet Acar için Anma Programı düzenlendi. Demre Cumhuriyet Meydanında anma ve cenaze törenine merhum Ahmet Acar'ın ailesi, akrabaları, sevenleri başta olmak üzere Demre, Kaş, Finike, Kumluca, Kemer Elmalı, Korkuteli ilçeleri ve Antalya il ve civar illerden gelen vatandaşlar, kaymakamlar, siyasetçiler, belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları, temsilcileri, muhtarlar ve gazeteci arkadaşları duayyen gazetecilerden merhum Ahmet Acar'ı anma töreni ve son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz anma töreninde yaptığı konuşmada;' Sevgili Ahmet Acar’ı son yolculuğuna uğurladık. İlçemize kattığı değerler ile; gerek gazetecilik yaşamında, gerekse öğretmenliğinde dokunduğu hayatlarla kendisini daima güzel hatırlayacağız. Demre’mizde ve meslek hayatında çok güzel izler bırakan değerli hocamız Ahmet Acar kalbimizde yaşayacak. Kabri nur, mekanı cennet olsun."Dedi.

   Merhum gazeteci Ahmet Acar 33 yıl gibi uzun yıllar Anadolu Ajansı, TRT, DHA Demre Muhabirliği yapmış, sağlık sorunları nedeniyle gazeteciliği,  muhabirliği bırakmaj zorunda kalmıştı. Gündoğmuş ilçesinde doğan ve uzun yıllar Demre İlçesinde yaşayan 69 yaşında vefat eden emekli öğretmen merhum Ahmet Acar Demre Cumhuriyet Meydanında anma töreni ve ardından  ikindi namazına müteakiben Cumhuriyet Meydanında kılınan cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Büyükşehir Belediyesi Demre İlçe Mezarlığında toprağa verildi.

   Kaş Aydın Haber Web Sitesi ve Kaş Aydın Haber Gazetesi Ailesi olarak merhum Ahmet Acar'ın ailesine, akrabalarına, sevenlerine ve basın camiasına başsağlığı diler, geride kalanlara Allah'tan sabır temenni ederim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet ruhu şad olsun. İnşallah nurlar içinde yatsın. Dualarımız rahmetli Ahmet Acar abimiz için.

Editör: ADEM AYDIN