Isparta'da Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi bünyesinde geçen yıl hizmete başlayan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları (GETAT) Merkezi hastalara şifa dağıtıyor.

Eğirdir Kemik Eklem Hastanesi'nde geçen yıl hizmete başlayan GETAT Merkezi çevre il ve ilçelerden hastalardan yoğun ilgi gördü. Merkezdeki ozon tedavisini anlatan GETAT Merkezi Hekimi Dr. Orçun Demirsöken, " geleneksel tedavinin merdivenaltı, sağlıksız, steril olmayan ortamlarda alanında uzman olmayan kişiler tarafından yapılıyordu. GETAT merkezi ile halkımızın profosyonel sağlık hizmetine kavuştu" dedi.

KATARAKT VE GÖRME KUSURLARINA TEK OPERASYONLA ÇÖZÜM KATARAKT VE GÖRME KUSURLARINA TEK OPERASYONLA ÇÖZÜM

Dr. Demirsöken, ozon tedavisi için başvurunların sayısının 500'ü aştığını belirtti. İlçedeki hastaların yanısıra Isparta, Burdur ve Afyon'dan gelen hastalar olduğuna değinen Dr. Demirsöken, tedavi almak isteyenlerin randevu alarak hastanemize başvuru yapmalarını talep etti.

8bbf65e96ef61a618e6836bdb77c2293

Merkezde tedavi gören kas romatizması hastası Casiye Aslan ise tedaviyle iyileşmeye başladığını dile getirdi. Ozon tedavisi gören Berna Ceylan da Afyonkarahisar'dan ozon tedavisi için merkeze geldiğini ve tedavisinin faydalı olduğunu belirtti. Tip1 Diyabet Hastası Elif Ceylan da tedavi sücercinde çalışanların ilgisinden memnuniyetini ifade etti.

Meryem Ceylan ise ozon tedavisiyle enfeksiyonel sıkıntılarının iyileşme sürecinde olduğunu anlattı.

Hastane Baştabibi Uzman Doktor Semih Gürler, hastanede başta kemik hastaları olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen hastalara en kaliteli hizmeti verdiklerini söyledi.

Editör: ADEM AYDIN