Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi sendika üyesi annelere özel bir piknik organizasyonu gerçekleştirdi. Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, katılan tüm annelere teşekkür etti.

HEPATİT, TEDAVİ EDİLMEZSE SİROZA VEYA KARACİĞER KANSERİNE DÖNÜŞEBİLİR HEPATİT, TEDAVİ EDİLMEZSE SİROZA VEYA KARACİĞER KANSERİNE DÖNÜŞEBİLİR

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi tarafından Kepez Kent Ormanı Macera Park’ta sendika üyesi annelere yönelik düzenlenen pikniğe, yoğun bir katılım gerçekleşti. Başkan Eyüp Bülent Miran, “Anneler gününde yapılması planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelediğimiz Anneler Gününe özel olarak düzenlediğimiz piknik organizasyonunu gerçekleştirdik. Katılan, emeği geçen herkesi kutluyor, tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi.

‘Hak ettikleri değeri vermemiz bir vefa borcudur’

Başkan Miran, “Bizleri hiçbir karşılık beklemeden özveri ile yetiştiren annelerimizin, sağlıklı ve bilinçli bir topluma katkısı inkâr edilemez bir gerçektir. Ailenin ve toplumun temel taşı olan annelerimize hak ettikleri değeri vermemiz her şeyden önce bir vefa borcudur. Çünkü anneler, çocuklarıdoğurandeğil, aslında toplumu doğuran, dolayısıylayarınlarımızışekillendiren en saygıdeğervarlıklarımızdır. Dayanışma ve sorumluluk duygusunu, zorluklarla mücadele etme bilincini; şefkati, merhameti, ahlaki ve mutluluğueğitim-öğretim hayatimizin ilk öğretmenleri olan annelerimizden öğrendik” diye konuştu. Pikniğe katılan misafirler, düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Editör: ADEM AYDIN