Demre İlçesi’nde, Türkiye İş bankası Antalya Bölge Müdürlüğü ve Türkiye İş Bankası Demre Şubesi tarafından üreticilere yönelik olarak bilgilendirme semineri düzenlendi.

   Antalya’nın Demre İlçesi’nde, Türkiye İş bankası Antalya Bölge Müdürlüğü ve Türkiye İş Bankası Demre Şubesi tarafından üreticilere yönelik olarak bilgilendirme semineri düzenlendi. Demre Çayağzı yolundaki Çalpan Restoran’da düzenlene seminere, konuşmacı olarak uzman Metin Yüksek Bölüm katıldı. Seminere, Türkiye İş Bankası Bölge Müdür Yardımcısı İlker Ateş, Tarım Bankacılığı 2. Müdürü Nevzat Leylek, Demre Şubesi Müdürü Ali Rıza Akgün, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, Komisyoncular Derneği Başkanı Fahri Duran, kooperatif başkanları ve yaklaşık 150 üretici katıldı.

    Toplantının açış konuşmasını yapan Türkiye İş Bankası Bölge Müdür Yardımcısı İlker Ateş yaptığı konuşmada” Türkiye İş Bankası olarak, Türk tarımının geliştirilmesi, üretimin artması için çalışıyoruz. Türk tarımı, Türk çiftçisi için banka olarak farklı olanaklar sunuyoruz. Bu konuda bugün uzmanlarımız sizlere bilgi verecek. Sizlerin sorularını yanıtlayacak. Lütfen kredi sorunlarınızda bizim bankamıza da gelin. En azından bilgi alın. Kararı siz verin” dedi.

   Toplantıya konuşmacı olarak katılan uzman Metin Yüksel Bölüm ise yaptığı konuşmada” Bizler banka olarak seracılık yatırım kredisi, seracılık işletme kredisi veriyoruz. Verdiğimiz kredilerin geri ödenmesinde, üreticinin ürününü hasat ettiği dönemde ödemesine olanak veriyoruz. Bir de banka olarak imece kartımız var. Ziraat Odası’na kayıtlı, veya İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri’nden alacağınız bir belge ile imece kart alabilirsiniz. İmece kart aynı zamanda bankamatik kart özelliği taşıyor. Tarım Kredi Kooperatifleri, Petrol Ofisi, Toros Gübre vb.. birçok kuruluşa faizsiz olarak 4 aya kadar bu kartla ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca Bireysel Emeklilik konusunda bize başvurabilirsiniz. Burada şunu ifade etmek istiyoruz. Türkiye İş Bankası tarımda, üretimde sizlerin yanında ve hizmetindedir”dedi.

  Ardından uzmanlar ve banka yöneticileri, üreticilerin sorularını yanıtladı. Seminer, bankanın üreticilere verdiği yemekle sona erdi.

 
Editör: TE Bilisim