Antalya’nın Kaş İlçesinde 55'inci Kütüphane haftası dolayısıyla tören düzenlendi. 55'inci Kütüphane haftası tüm yurtta “ Sürdürülebilir Kalkınmada Kütüphanenin Rolü” Temasıyla kutlandı.

Kaş Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Garnizon Komutan Vekili Asteğmen Arif Göktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, İlçe Turizm Müdürü Mustafa Aydın, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gökhan Göktaş, İlçe Kütüphane Müdürü Ömer Özen, Öğretmen,Öğrenciler ve Veliler katıldılar.
 
Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunmasıyla başladı. Ardından öğrenciler tarafından hafta ile ilgili şiirler okundu. Günün önemini belirten konuşmanın ardından, tüm katılımcılar 15 dakika boyunca kitap okudular.

Törende 2018 yılı İlçe halk Kütüphanesi çocuk, genç ve yetişkin dalında en çok kitap okuyanlardan, Birinci olanlar Nil Gözeger, Nurgül Kınık, Gözde Karaaslan ile İkinci olanlar Hira Nur Atay, Ayşe Selçuk, Zeynep Atamer Özkan ve Üçüncü olanlar Melisa Göker Büyük, Rüveyda Betül Kavlak ile Nezihe Şahine ödülleri Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Garnizon Komutan Vekili Asteğmen Arif Göktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan tarafından verildi.

Kaş Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenin ardından Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan Kaş Çok Programlı Anadolu Lisesinin yeni açılan Kütüphanesine ve Ardından Halk Kütüphanesine geçerek incelemelerde bulundu. Kaymakam Akhan İlçe Kütüphane Müdürü Ömer Özen'den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 
Editör: TE Bilisim