TÜRKİYEDE BİR İLK

   14 Şubat Sevgililer Günü’ne günler kala İstanbul'da dikkat çeken bir pazar kuruldu. Bu pazarın adı 'eski sevgili pazarı’, eski sevgililerinden kalan eşyalarını satmak isteyenler stantlarda, ürünlerin üzerine ilginç notlar da yerleştirerek satışa sundu.

   İstanbul Nişantaş'ında kurulan ve ilk günlerde şaşkınlıkla karşılanan pazara ilgi günden güne artmaya başladı. 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi  Taşkışla Caddesi’nde etkinlik alanı olarak hizmet veren bir işletmede ‘Eski Sevgili Pazarı’ kuruldu. ‘Eski sevgilinden kalanları sat, yeni sevgiline hediye al’ konseptiyle kurulan tezgahlarda; birçok kişi kıyafet, kitap, çanta, cüzdan, saat, tarak, kahve fincanı gibi farklı ürünleri sergileyerek satışa sundu.

DÜDEN ŞELALESİ PAZARTESİ GÜNÜ ZİYARETE KAPALI OLACAK DÜDEN ŞELALESİ PAZARTESİ GÜNÜ ZİYARETE KAPALI OLACAK

   Satılan ürünlerin üzerine ise mizah amaçlı küçük notlar iliştirildi. O notlar arasında kırmızı bir kazağın üzerine yazılan “Sana kırmızı hiç yakışmıyor”, bir kol saatinin üzerine yazılan “Zamansız gitti, pilimiz bitti”, bir pantolon üzerine yazılan “Derdinden, kederinden yırttığım pantolon” gibi notlar da dikkat çekti.

   Pazarın, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar ziyarete açık olacağı öğrenildi.

Editör: ADEM AYDIN