BÜYÜK ANNESİNİN İZİNDEN GİDİYOR BÜYÜK ANNESİNİN İZİNDEN GİDİYOR

   Finike Belediye Spor Lara Spor'u  Ahmet Berkay'ın attığı golle maçı 1-0 kazandı.

 Antalya Büyükler 1. Amatör Küme 2. Grup'ta Ligin  14. haftasında kendi evinde Lara Spor ile karşılaşan Finike Belediye Spor takımı müsabakadan 1-0 üstünlük ile ayrıldı.

   Müsabakaya Atayiğit Seyman, Cihan Kara, Azat Kutlu, Ahmet Berkay Küçüktop, Serkan Harmancı, Serkan Ak, Çağrı Özgüven, Atilla Korkmaz, Ömer Köken, Burak Gökçelik ve Aytekin Yavuzay 11'i ile başlayan Finike Belediye Spor takımının tek golünü ilk yarıda ortasaha oyuncusu Atilla Korkmaz'ın kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen stoper oyuncusu Ahmet Berkay kaydederek maçın skorunu belirledi.

 Finike Belediye Spor kulübü yetkilileri yapıkları açıklamada;"Finike Belediye Spor Takımımız kendi saha ve seyircisi önünde Lara Spor'u 1-0 yenerek zirvedeki iddiamızı devam ettirdik. Bugün yapmış oldukları mücadeleden dolayı tüm oyuncularımıza ve teknik direktörümüz Ahmet Kurum'a , Yöneticilerimize , Desteğini esirgemeyen Finike Belediye Başkanımız Mustafa Geyikci'ye ve değerli Finike halkına bizleri yalnız bırakmadılari için teşekkür ederiz. Takımımız ligin 15.Haftasında deplasmanda Kumluca Hal Toptaş Spor takımı ile karşılaşacak."dedi.

  Lara Spor'u 1-0 yenen Finike Belediye Sporlu futbolcular galibiyeti taraftarlarıyla paylaştılar.

Editör: ADEM AYDIN