KAŞ BELEDİYE SPOR- FİNİKE BELEDİYE SPOR’U 1-O YENDİ

Kaş Belediye Spor ile Finike Belediye Spor 4 Kasım Cumartesi günü saat 14:30’da Kaş Ağullu Stadında karşılaştığı maçta Finike Belediye Spor’u 1-0 yenerek gözünü zirveye dikti.

KAŞ'TA KAŞ GÖKYÜZÜ ŞENLİĞİ KAŞ'TA KAŞ GÖKYÜZÜ ŞENLİĞİ

Antalya Büyükler 1. Amatör Küme 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kaş Belediye Spor haftanın 9’uncu hafta ve en önemli maçında, Finike Belediye Spor’la karşılaşan ve Sonucu sporseverler tarafından merakla beklenen Kaş Belediye Spor- Finike Belediye Spor maçı 4 Kasım Cumartesi günü saat 14:30’da Kaş Ağullu Stadında oynandı. İlk yarı üstün oynayan Kaş Belediye Spor ve Finike Beldiye Spor takımları birbirlerine gol atamayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti. İkinci yarıya her iki takımda hızlı ve atak futbolu tercih edince her iki takımda gol pozisyonlarına girdi. 65 dakikada Kaş Belediye Spor’un atağını altı pasta kesmek isteyen Finike Belediye Spor’lu 22 numaralı defans oyuncusu Azat atağı önlemek isterken yaptığı ters vuruşla golü kendi kalesine attı. Kaş Belediye Spor kendi sahasında 1-0 öne geçti. Golden sonra her iki takım atak futbolu oynayınca gol pozisyonlarına girdiler ne yazık ki her iki takımda girdikleri gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca maçta 1-0 Kaş Belediye Spor’un üstünlüğüyle sona erdi.  Maçı Salih Benli, Sultan Ahmet Deniz ve Ahmet Kaan Cevren üçlüsü yönetti. Kaş Belediye Spor  Ligde oynadığı maçlar sonunda 21 puanla ikinci  sırada yer alarak gözünü zirveye dikti. Finike Belediye Spor ise Kaş Belediye Spor’a 1-0 yenilmesiyle ikincilikten üçüncü sıraya düştü. Finike Belediye Spor  ligde oynadığı maçlar sonunda 19 puanla ikinci sırada yer alırken  Kemer Belediye Spor ise 24 puanla lig lideri durumunda.

İŞ İNSANI HAMARAT'TAN KAŞ BELEDİYE SPOR'A YEMEK ZİYAFETİ

  Kaş İş İnsanı Abdullah Hamarat Kaş Belediye Spor Futbol takımına yemek ziyafeti verdi.

   Kaş Belediye Meclis Üyesi ve İş İnsanı Abdullah Hamarat Kaş Belediye Spor futbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ve şampiyonlukta iddialı takımı Finike Belediye Spor'u zorlu maç sonunda 1-0 yenince futbol takımıyla galibiyet sevincini paylaştı. Daha sonra maçtan   sonra Kaş Belediye Sporlu futbolculara yemek ziyafeti verdi.

   İş İnsanı Abdullah Hamarat yaptığı açıklamada;"Bugün Kaş Belediyespor kulübü ve Finike Belediyespor kulübü arasında geçen müsabakada  Kaş Belediyespor Kulübü’nün 1-0 galibiyeti ile sonuçlanmıştır.

Sporcularımızın gayreti ve başarılı mücadeleleri karşısında bizlere de onlara destek olmak düşüyor ..

Kaş Belediyespor kulübü yöneticilerine , sporcularına, taraftarlarına başarılar diliyorum.

Sporcularımızdan şampiyonluk sözü aldık. Hep destek tam destek."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN