1923 Kaş Spor kendi sahasında Finike Belediye Spora 2-0 yenildi. 

   1923 Kaş Spor kendi saha ve seyircisi önünde Kaş Ağullu Stadında oynadığı maçta şampiyonluğa oynayan Finike Belediye Spora 2-0 yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Antalya Büyükler 1. Amatör Küme 2. Grup'ta mücadele eden ligde orta sıralarda bulunan 1923 Kaş Spor ile şampiyonluk mücadelesi veren Finike Belediye Spor Kaş Ağullu Stadında karşı karşıya geldi. Geçen hafta deplasmanda Toptaş Spora farklı bir skorla 5-1 yenilen 1923 Kaş Spor Pazar Günü kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluğa oynayan Finike Belediye Spora 2-0 yenilerek taraftarlarını üzmeye devam ediyor.

ELMALI KÖYLÜMÜZÜN YANINDAYIZ ELMALI KÖYLÜMÜZÜN YANINDAYIZ

    2023-2024 Sezonu'nun 20.haftasında Kaş  deplasmanında 1923 Kaş Spor ile karşılaşan Finike Belediye Spor müsabakadan 2-0 gslibiyetle ayrıldı. Finike Belediye Sporu galibiyete taşıyan golleri Burak Gökçelik ve Çağrı Özgüven attı. Maçta başka gol olmayınca Finike Belediye Spor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

   Finike Belediye Spor yetkilileri yaptıkları açıklamada;" Şampiyonluğa oynayan Finike Belediye Spor Takımımız zorlu Kaş deplasmanında 1923 Kaş Belediye Spor'u 2-0 yenerek hem zirve için hemde farklı bir skorla sahadan galibiyetle ayrılarak büyük bir moral kazandılar. Bugün yapmış oldukları mücadeleden dolayı tüm oyuncularımıza ve Teknik Direktörumuz Ahmet Kurum'a , yöneticilerimize , desteğini esirgemeyen Finike  Belediye Başkanımız Mustafa Geyikci'ye  teşekkür ederiz. Takımımız ligin son haftasinda kendi sahamızda Kemer 2020 FK takımı ile şampiyonluk maçına çıkacak. Amacımız Kemer 2020 FK Takımını sahamızda seyircileri kızın desteğiyle yenip şampiyon olmak istiyoruz."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN