Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı makamında ziyaret ettiler.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu makamında ağırladı. Ziyarette bölgesel işbirliği konuşuldu.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ziyaretle ilgili ve Kaş'ta devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Ulutaş yaptığı konuşmada”  Turistik Kaş İlçesi’nin Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden birisidir. Ve sezon öncesi tüm hazırlıkları tamamladık. Pandemi sebebiyle zor geçen bir yılın ardından yeni sezona umutla bakıyoruz. İlçeler arasında hem sektör hem de ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için gayret edeceğiz. Pandemi sürecinde hizmet vermekte yaşanan zorluklara rağmen mazeret üretmeden yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ise yaptığı konuşmada” Demre ve Kaş olarak, bizim ortak değerimiz çok fazla. İlçelerimizin tanıtımını hep birlikte yapacağız. Hizmetlerimizi ortak akıl ile sürdüreceğiz” diye konuştu.
Ziyaret sonunda, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve Kumluca Belediye Başklanı Mustafa Köleoğlu, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a hediye takdim etti.
 
Editör: TE Bilisim