Antalya'nın Demre ilçesinde, Demre Öğretmenevi'nden başlayan ve Likya Uygarlıkları Müzesi'ne kadar giden karayolunda, belediye ekipleri tarafından temizlik çalışması yapıldı.
Demre Belediyesi tarafından başlatılan çalışmada, Demre Öğretmenevi'nden başlayan, Kömürlük ve Taşdibi plajlarını geçerek, yazlık sitelerin bulunduğu Kum Dağı Bölgesi'ne ulaşan ve Likya Uygarlıkları Müzesi'ne kadar yaklaşık 6 kilometrelik yolda, bitki ve ot temizliği yapıldı. 6 kilometrelik yolun sağ ve solundaki bitkiler, iş makineleriyle temizlendi, otlar biçildi. Ardından temizlenen bitki ve ot atıkları, iş makinesiyle kamyonlara yüklenerek taşındı.
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Temizlik çalışması yaptığımız yolun kıyıları, tamamiyle bitkiyle kaplanmıştı. Trafik akışını etkiler hale gelmişti. Bu yol, yaz sezonunda Demre'nin en çok kullanılan yolu. Yazlıklara ve plajlara gelen binlerce insan kullanıyor. Turizm sezonu başlarken yolda yoğun temizlik yaptık. Ayrıca alan temizliği de yapıldı. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz yolu temiz kullanmaları, çöp atmamaları" dedi.
 
Editör: TE Bilisim