KAŞ’A KENT MOBİLYALARI KONULDU KAŞ’A KENT MOBİLYALARI KONULDU

   Gülizar Kocadağ TİP'den Kaş Belediye Başkanlığına Aday oldu.

d950de87-044a-4924-b9ed-4a1558d40ef7

Gülizar Kocadağ Türkiye İşçi Partisi'nden Kaş Belediye Başkanlığına aday oldu. Başkan adayı Gülizar Kocadağ kendini tanıtarak yaptığı açıklamada;"Ben Gülizar Kocadağ, 25 Mart 1989, Kaş doğumluyum. 34 yaşındayım. Kaş’ın İslamlar köyünde dünyaya geldim. Ailem İslamlar, İkizce, Bezirgan, Üzümlü köylerinin Osmanlı nüfus sayımlarında adı geçen, çok uzun süreli yerleşikleridir. Babam, Kaş Belediyesi’nden emekli belediye işçisidir. Annem ise turizm işçisidir. İki kardeşiz; abim evli, bir kız çocuğu babası ve polis memurudur. Dört yıllık lise öğrenimimi, 2003-2007 yılları arasında, Yabancı Dil Ağırlıklı Fethiye Lisesi (Süper Lise)’nde tamamladım. Üniversite eğitimimi, 2007-2012 yılları arasında, bir yıl zorunlu yabancı dil eğitimi ve dört yıl lisans eğitim olmak üzere Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye bölümünde tamamladım. 2012 yılında tezli Yüksek Lisans sınavını kazanarak eğitim hayatıma devam ettim. Sağlık sebepleri ve iş hayatı dolayısıyla aksayan Yüksek Lisans eğitimimi, 2019 yılında, aynı üniversitede, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Maliye Anabilim dalında tamamladım. Aynı yıl kazandığım ve tez aşamasında olduğum doktora eğitimime ise halen devam etmekteyim.

İki yabancı dil biliyorum. İyi derecede İngilizce dil bilgisine, temel düzeyde ise Almanca dil bilgisine sahibim. İş hayatıma gelince; lise yıllarından bu yana turizmin çeşitli alanlarında çalışıyorum. Kuyumcu tezgahtarlığı ile başladığım çalışma hayatıma, turizm otelcilik alanında devam ediyorum. Kaş ve Kalkan’da çeşitli otellerde Ön Büro Sorumlusu, Misafir İlişkileri, Rezervasyon Sorumlusu, Ön Büro Müdürü olarak çalıştım.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik bürosunda çalışarak stajımı tamamladım. Şu an Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yeterlilik sınavlarına hazırlanıyorum. Sınavlar sonrası Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışma hayatıma devam etmeyi planlıyorum. Tabii, Belediye başkanı seçilmezsem."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN